La millor informació del ValènciaCF en valencià

La incorporació de Lino pot portar a Marcos André al Rayo Vallecano
,

La incorporació de Lino pot portar a Marcos André al Rayo Vallecano

COMPARTIR

El mercat del València s’ha activat en esta última setmana. El club che farà oficial hui o demà l’arribada de Samuel Lino, jugador cedit per l’Atlètic de Madrid, i la incorporació de l’extrem portarà una sèrie de conseqüències dins de la plantilla. Segons el diari AS, Marcos André pot eixir cedit al Rayo Vallecano.

Operació Torreira

L’explicació d’estos moviments són les places d’extracomunitaris. Amb Lino el València ja tindria els tres que permet la Lliga, però Gattuso i la secretaria tècnica blanquinegra no volen abandonar l’operació Torreira ni Arthur (també extracomunitari), i és per això que l’opció que contemplen és la cessió de Marcos André.

Suplir a Marcos André

D’altra banda, per a suplir l’absència del brasiler el València té dos possibilitats: Keita Baldé i Paco Alcácer. En el cas del primer, no és el primer any que el relacionen amb el conjunt blanquinegre, mentres que Alcácer no compta per a Unai Emery i vol la carta de llibertat per a tornar a l’equip on va créixer com a futbolista.

L’extrem i el “6”

D’esta manera, Gattuso té un extrem més, encara està a la lluita per fitxar al “6” que tant necessita i el València pot reforçar-se a la davantera amb futbolistes que no són extracomunitaris. Una operació a tres bandes que necessita que totes les parts implicades estiguen d’acord perquè siga fructífera.