Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Fiorentina ha fet una oferta per Guedes

Per Miguel Castells · 11 Juny, 2021

L’eixida de Guedes del València és pràcticament segura. El jugador portugués encara té un bon cartell a Europa i pot ser ixa venda que quadre el pressupost del club sense vendre a moltes peces fonamentals del conjunt blanquinegre. De fet, segons Nicolò Schira, la Fiorentina ja ha fet una primera oferta per Guedes.

18 fixos més dos en variables

L’oferta és de 18 milions fixos més dos més en variables, lluny del que sol.licita el València, que vol rebre entre 25 i 30 milions d’euros. Jorge Mendes és l’intermediari d’esta operació, que no seria fàcil d’entendre, ja que el pare de Guedes afirmà que no es quedarà a València perquè no jugarà a Europa, però la Fiore tampoc està a competicions europees.

Com Villa al 2010

D’altra banda, amb l’Eurocopa que comença hui, el València hauria d’estirar la venda, ja que en l’hipotètic cas que Guedes realitze grans partits a esta competició pujaria el seu valor, i el conjunt blanquinegre no hauria de cometre l’error que va tindre amb Villa a 2010, quan el va vendre al Barça abans que començara el Mundial.

Així, la Fiorentina ha sigut el primer equip que ha presentat una oferta formal pel jugador portugués. Guedes sap que està en venda, i ell tampoc veu amb mals ulls eixir de la capital del Túria a un equip més ambiciós, o almenys amb major estabilitat institucional.