La millor informació del ValènciaCF en valencià

La FIFA autoritza fitxar ara fins a un màxim de dos jugadors ucraïnesos
,

La FIFA autoritza fitxar ara fins a un màxim de dos jugadors ucraïnesos

COMPARTIR

La FIFA va anunciar que els jugadors ucraïnesos podran ser inscrits en un altre club “encara que el període d’inscripció estiga tancat en l’associació del club en el qual pretenen ser inscrits”, després de la modificació temporal del Reglament sobre l’Estatut i la Transferència de Jugadors (RSTP) adoptada aquest dimecres.

“La Mesa del Consell ha decidit modificar l’annex 7 del RSTP per a oferir als jugadors ucraïnesos l’oportunitat de ser registrats, en cas que se’ls permeta eixir del país d’acord amb les normes vigents sobre la circulació transfronterera de nacionals ucraïnesos”, va assenyalar la FIFA a través d’un comunicat.

En este sentit, l’organisme rector del futbol mundial va indicar que “els jugadors ucraïnesos poden ser inscrits en un altre club encara que el període d’inscripció estiga tancat en l’associació del club en el qual pretenen ser inscrits”.

No obstant això, la FIFA va aclarir que “els clubs tenen dret a inscriure un màxim de dos jugadors professionals que s’hagen beneficiat de les excepcions previstes en l’annex 7”.

La Federació Internacional de Futbol va assegurar que “continuarà vigilant de prop la situació a Ucraïna per a garantir que el marc reglamentari reflectisca qualsevol evolució”.