Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Federació oficialitza l’eixida de Gayà i argumenta la decisió

Per Alex Alfaro · 18 Novembre, 2022

La Federació espanyola acaba de fer oficial, per segona vegada durant el dia de hui, l’eixida de Jose Luís Gayà de la convocatòria. El lateral esquerre, que encara es trobava a Doha, tornara fins a Espanya per a continuar recuperant-se de la lesió a les ordres del cos mèdic del València.

Es tracta d’un dur colp després de la il·lusió depositada en el valencianista. La federació va esborrar el comunicat un minut després de publicar-lo a les 11 menys 15 ja que encara no tenia l’ “ok” de la FIFA per a poder fer el canvi de fitxes. El triat per a ser substitut serà Balde i s’incorporarà a la disciplina de la selecció en les pròximes hores.

L’explicació de la Federació

El lateral es va de Catar amb l’afecte, el respecte i reconeixement dels seus companys i de tota l’RFEF. José Luis Gayá no estarà amb Espanya en el Mundial de Catar. Després d’analitzar la situació amb deteniment, i consultant sempre amb els serveis mèdics de la Real Federació Espanyola de Futbol, Luis Enrique ha pres la decisió de reemplaçar al lateral del València, qui es va lesionar fortuïtament dimecres passat durant l’entrenament vespertí a Amman.

L’RFEF vol tindre un missatge ple d’afecte per a Gayá, qui s’havia guanyat per mèrits propis defensar a Espanya en el Mundial de Catar després de quatre anys defensant la samarreta de la selecció al màxim nivell.

Com bé va explicar Luis Enrique després de la victòria a Jordània, la lesió de Gayá ha sigut la pitjor notícia des que va començar la concentració. El cos tècnic entén que necessita als 26 jugadors en plenitud per a afrontar el repte del Mundial, tan exigent com il·lusionant.

Gayá, tal com es va constatar en la ressonància magnètica a la qual va ser sotmés, pateix un esquinç lateral de baix grau en el turmell dret. Tornarà a Espanya en les pròximes hores.