ACTUALITAT  FITXATGES  VCF MESTALLA  

El València es fixa en José Albert per reforçar el filial

Per Eva Tortajada · 02 Maig, 2024

Segons informen des de La Grada, el València C.F. s’hauria fixat en una de les joves promeses del Castelló B per a reforçar el València Mestalla. Es tracta de José Albert, lateral esquerre que arribaria com a addició a la saga valencianista.

José Albert, nascut a Onda, ha mostrat un gran creixement des de la temporada 2019/2020, durant la qual jugava al Juvenil B. Durant la següent campanya, el jugador va disputar diversos partits amb el primer juvenil i, fins i tot, amb només 17 anys va disputar 7 partits amb el filial.

Durant la temporada 2021/2022, José Albert va ajudar el Juvenil A a regressar a Lliga Nacional, la primera categoria del futbol juvenil, disputant 33 partits, 30 dels quals va jugar com a titular, i anotant 3 gols.

Durant aquesta campanya, el futbolista va fer també el seu debut amb el primer equip. Amb tan sols 18 anys, José Albert va xafar la gespa de Castalia per a disputar els seus primers 10 minuts com a jugador del Castelló.

El jugador, nascut el 2003, va arribar al Castelló B a l’estiu de 2022 i, malgrat no tindre molt de protagonisme a l’equip durant la primera meitat de la temporada, es va anar guanyant la confiança del míster i va terminar l’any en molt bon nivell,

Tal com apunten les informacions de La Grada, les negociacions per a la incorporació del jove futbolista a l’acadèmia valencianista estarien ja prou avançades.