ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La discussió entre Nuno i Benzema que ha provocat el seu acomiadament

Per Alex Alfaro · 08 Novembre, 2023

L’Al-lttihad no alça cap. A la seua mala ratxa en lliga, s’afig una derrota en la Champions asiàtica… que ha fet molt més mal del que esperaven. Van caure per 2-0 enfront del club iraquià Al Quwa Al Jawiya i els ànims es van caldejar més del compte. El tècnic de l’equip, Nuno Espírito Santo, va retraure als seus jugadors la seua actitud al descans… i va alçar la veu Karim Benzema. Aquesta forta discussió, com va poder saber Relevo i ara ha confirmat el mateix club, ha provocat la seua destitució.

El poder de Karim Benzema en el club va molt més allà de la seua posició en el camp. En el vestuari, davant de la resta de jugadors, tècnic i capità es van cridar en uns termes que van ser un poc més enllà de la tensió normal d’aquests moments. Insults inclosos.

El portugués, que té signada una important compensació monetària si es dona una destitució, queda lliure. Pel que sembla, la relació entre tècnic i el fitxatge estrela del club havia arribat a un punt de no retorn.

Des que l’amic de Peter Lim va eixir del València en 2015, s’ha assegut en les banquetes del Porto, Wolverhampton i el Tottenham.