Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió de Luis Enrique sobre Guillamón i el partit contra Costa Rica

Per Alex Alfaro · 22 Novembre, 2022

Espanya s’enfronta a Costa Rica a partir de les 17.00 del dia de demà. Serà el dia del debut de la selecció en el Campionat del Món. Les males notícies entre Espanya i el València sembla que van lligades durant este mundial. D’una banda, Jose Luis Gayà va haver d’abandonar la convocatòria a Doha després de l’esquinç de turmell.

Referent a Hugo Guillamón, la Cadena Cope va informar durant el dia d’ahir que Hugo Guillamón està completament descartat de cara al partit davant a Costa Rica.

No obstant això, Fernando Giner, delegat de la Selecció Espanyola, va explicar en “Tribuna Deportiva” durant el dia d’ahir que la situació de Guillamón era únicament “preventiva”. És a dir, Luis Enrique s’està guardant a Guillamón perquè no patisca una lesió i poder utilitzar-lo en un moment en el qual veritablement el necessite.

Respecte al partit davant d’Alemanya, Guillamón és dubte i dependrà de l’evolució del genoll durant estos dies. Luis Enrique sí que li espera, al contrari que a José Luis Gayà, perquè hi ha més alternatives en el seu lloc. De lateral esquerre, només s’hauria quedat Jordi Alba, a pesar que altres jugadors com Apzilicueta podrien haver ocupat eixa funció.

L’altre gran nom que és dubte per al dimecres és Álvaro Morata. Hi ha una certa preocupació en el futbolista de l’Atlètic de Madrid, perquè només ha pogut entrenar dues vegades amb els seus companys.