ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La convocatòria per a enfrontar-se al Logronyés amb moltes novetats

Per Alex Alfaro · 02 Novembre, 2023

Rubén Baraja introduirà rotacions en la primera eliminatòria de la Copa del Rei per a donar descans a alguns dels jugadors amb més minuts en LaLiga.

En la porteria, Jaume Doménech aspira a tindre la seua primera oportunitat aquesta temporada i protegir a Mamardashvili. En la línia defensiva, Foulquier té moltes opcions de ser el lateral dret i Yarek en l’esquerre per a donar descans a Gayà i Thierry. En l’eix, Paulista és el favorit per a guardar energies. D’aquesta manera, Mosquera repetiria en l’onze i la novetat seria Tárrega davant les molèsties de Cenk.

En el centre del camp, Hugo Guillamón tindrà la seua oportunitat. El dubte resideix en si el seu acompanyant serà Javi Guerra o Amallah. L’opció de retardar al marroquí al doble pivot és la més probable per a donar descanse a dos jugadors molt utilitzats per Baraja en aquest inici de temporada.

En les bandes, Sergi Canós tornarà a l’onze per a agafar rodatge després de la seua lesió mentre que l’altra banda podria ser per a Fran Pérez o Hugo González. En atac, Pablo Gosálbez actuaria d’enganxament per a connectar amb Roman Yaremchuk.

D’aquesta manera, l’onze del València CF estaria format per: Jaume; Foulquier, Mosquera, Tárrega, Yarek; Guillamón, Amallah o Guerra, Fran Pérez o Hugo González, Sergi Canós; Pablo Gosálbez i Yaremchuk.

Convocatòria

Com ja es sabia, Baraja ha decidit rotar en esta primera eliminatòria de Copa del Rei. Les principals baixes són les de Mamardashvili, Pepelu i Paulista, i per lesió Almeida, Diakhaby, Jesús, Cenk i Alberto Marí. Amb fitxa de filial, es suma a la convocatòria Yarek, Pablo Gozálbez, Hugo González, Javi Navarro, Tarrega, Camus, Joselu i Iranzo.