La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Comunitat Valenciana supera el 15% de població vacunada amb almenys una dosi
,

La Comunitat Valenciana supera el 15% de població vacunada amb almenys una dosi

COMPARTIR

728-90

La Comunitat Valenciana ha superat la tanca de vacunar amb almenys una dosi al 15 per cent de la seua població total, després d’inocular el sèrum a un 15,5% dels seus ciutadans, segons l’actualització de dades del Ministeri de Sanitat d’aquest dimecres.

D’aquesta manera, s’ha administrat almenys una dosi de la vacuna a 663.216 persones de la Comunitat Valenciana, mentre que 262.860 han rebut ja la pauta completa, la qual cosa suposa un 6,2% de la població.

No obstant això, les xifres aportades per la Generalitat són lleugerament superiors a les que figuren en l’actualització del Ministeri, ja que aquest reflecteix les vacunes inoculades el dia anterior.

Així, segons les dades del Ministeri, la Comunitat Valenciana ha administrat 926.076 dosi de la vacuna contra el coronavirus, el 80,8% de les rebudes, mentre que la Conselleria de Sanitat, en les seues dades d’aquest dimecres, ja comptabilitza 933.355 dosis administrades i 267.393 persones amb la pauta completa.

Si es comparen les estones del Ministeri amb la resta de comunitats, el percentatge de població de la Comunitat Valenciana amb almenys una dosi és inferior a la mitjana d’Espanya, que se situa en el 16%. No obstant això, la proporció de dosis rebudes que s’han administrat supera a la mitjana espanyola, amb 80,8% enfront del 78,6% que marca la mitjana nacional.