Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Kostic guanya temps amb l’Stuttgart

Per Blanquinegres · 28 Juny, 2016

L’operació per Filip Kostic continua demorant-se en el temps i per això, l’Stuttgart prolonga encara més les seues vacances per tal de que el jugador puga resoldre el seu futur a la seua màxima comoditat. El cert és que ahir dilluns 27 junt a unes paraules motivadores del tècnic del conjunt alemany, Kostic hauria d’estar començant la seua pretemporada, però la voluntat del serbi continua sent la de formar part de la disciplina blanquinegra.

L’acord oficiós entre el VCF i el futbolista es troba segellat d’alguna forma amb una revisió mèdica, tal i com apuntaren en el seu dia diferents mitjans, que dona l’Ok a continuar amb l’operació cap endavant. L’apartat econòmic també podria trobar-se tancat.

El principal entrebanc el trobem a l’hora de trobar un acord definitius entre entitats. L’oferta molt superior als 10 milions que ofereix el VCF no ompli de satisfacció a l’esquadra germana, però tot i que tracta de posar pressió amb altres equips interessats en el jugador, les ofertes es troben en uns valors molt propers a la que el conjunt de Mestalla ja ha presentat. Els altres equips interessats segons apunten des d’Alemanya són l’Hamburg i altres procedents de la Serie A italiana

Esta nova prorroga de vacances fa que el camí continue lliure per al jugador que es troba plenament convençut de vestir l’elàstica valencianista per al proper curs i els vinents, bé des d’el quatre de juliol, primer dia de treball de pretemporada o des d’alguns dies més tard.