Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Kempes parla de l’estil de joc de Gattuso i d’Edinson Cavani

Per Pablo Marquez · 13 Octubre, 2022

Mario Alberto Kempes ha concedit una entrevista als companys de l’Agència EFE. El mític davanter del València CF ha analitzat a l’equip de Gattuso i ha mostrat la seua sorpresa per l’estil de joc que utilitza el tècnic italià.

L’opinió de Kempes sobre Gattuso

Gattuso li ha donat l’ímpetu que ha de tindre un equip com el València, que sempre ha tingut bons jugadors, de bon maneig de pilota, però sempre s’ha caracteritzat més pel grup, per l’equip.

Gattuso era un gos de presa, et mossegava per tots costats en la pista i li ha d’inculcar això al València, que ho ha perdut una miqueta. Mai hauria pensat que Gattuso, d’haver-ho vist com a jugador, haguera tingut la manera de pensar de jugar la pilota.

Europa

Qualsevol competició que el València aconseguisca, ja és molt bo, perquè fa molts anys que no està i això per a un equip com el València no és bo. Hi havia bons jugadors que marcaven una miqueta de diferència i els han venuts. El València mai ha sigut un equip venedor, sempre ha comprat jugadors bons.

De matador a matador

Cavani ha de fer gols. Ha de ser protagonista dins del camp. L’experiència de Cavani és més que sabuda, capacitat de fer gols, té tota la capacitat del món. Ja arribarà el gol. És necessari acostumar-se al futbol espanyol.