La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kempes: “Esta és la meua casa, la dels que estaven abans i la dels que vindran”
,

Kempes: “Esta és la meua casa, la dels que estaven abans i la dels que vindran”

COMPARTIR
330-120

El exfutbolista argentí Mario Kempes, un dels més emblemàtics de la història del València CF que aquest dilluns ha complit cent anys, va afirmar que este club és la seua casa, però també ho és de la dels que van estar abans a l’entitat i la dels que encara han de vindre.


Kempes, màxim golejador del València en dos temporades, campió de la Copa del Rei, la Recopa i la Supercopa d’Europa, va acudir a València per a participar en els festejos del centenari del club i va ser un dels més aclamats en els actes programats per a commemorar l’efemèrides.


“Açò és molt bonic”, va afirmar en declaracions a EFE després de la recepció al club a l’ajuntament de la ciutat, en les quals va reconéixer que la celebració de hui va molt més allà del futbol.


“Aquest acte és important pels que van estar abans, pels que vam estar en una determinada època, pels que van vindre després i pels que encara han d’arribar”, va assenyalar el “Matador”.


Kempes, que va jugar a València entre 1976 i 1984, amb excepció d’una curta etapa en la qual va jugar en River Plate abans del Mundial de 1982, va assenyalar que el futur del club és molt esperançador.


En el tema esportiu va indicar que el València està davant dos grans reptes, un el de jugar la final de la Copa del Rei davant el Barcelona i un altre el de superar els quarts de final de la Lliga Europa davant el Vila-real, a més de créixer en la Lliga.


També va assenyalar que el València té una afició entusiasta que cada any creu en les promeses que rep al principi de cada temporada i que després, en alguna ocasió, no s’arriben a complir.


“Enguany és diferent, perquè encara que l’equip no va començar bé la temporada, ha variat el seu rumb i espere que l’any del centenari acabe bé”, va concloure.