Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kang In, un exemple més de la nefasta gestió de Meriton

Per Miguel Castells · 14 Abril, 2021

La pandèmia obligà al València CF a canviar la seua política de fitxatges. Les pèrdues econòmiques per la Covid, afegit a la no classificació a la UEFA Champions League va deixar a l’entitat blanquinegra molt ferida a l’àmbit financer, i és per això que el club va optar per donar-li més importància als jugadors que es formaven des de Paterna.

Una baixa mitjana d’edat

O almenys ixe és el missatge que transmet Anil Murthy constantment. És una evidència que la mitjana d’edat del València ha baixat considerablement. Jugadors com Yunus Musah, Álex Blanco, Uros Racic o Thierry Correia són prou més joves que els jugadors que actuaven l’any passat en les seues posicions.

La situació de Kang In Lee

No obstant això, Meriton tampoc acaba de complir les seues expectatives amb la pedrera. L’exemple més flagrant és Kang In Lee. El jugador coreà no renova amb el València i el més normal és que ixca este mercat d’estiu, ja que a la capital del Túria no troba la continuïtat que necessita un jugador de la seua edat i de les seues condicions.

Kang In és dels pocs jugadors verticals d’este València, però fa la impressió que no és suficient per a guanyar-se la titularitat. Pràcticament totes les victòries del València esta temporada han sigut amb el coreà com a titular, i en algunes d’elles amb un paper molt protagonista, com a la victòria davant el Celta a Mestalla.

Alarma amb Fabio Blanco

I Kang In no és l’únic cas. Actualment la major preocupació del conjunt blanquinegre és Fabio Blanco. L’extrem dret és considerat la perla de la pedrera i de moment tampoc renova amb el València. Fabio té damunt de la taula ofertes molt interessants, una d’elles de Mateu Alemany, i és molt possible que acabe fora del València.

Així, eixirien dos dels millors jugadors que ha donat la pedrera del València actualment. L’objectiu de Meriton era clar, si eixien bons jugadors de Paterna no calia anar-se’n al mercat a gastar-se diners, però mantindre als bons jugadors també costa diners, i de moment no els estan pagant.