La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kang In sol·licita abandonar el València
,

Kang In sol·licita abandonar el València

COMPARTIR

728-90

El València pensa en la temporada que ve i tenia la intenció de renovar a Kang In Lee, un de les principals joies de l’Acadèmia valencianista. No obstant això, segons ha informat superdeporte el futbolista sur coreà ha rebutjat una oferta de renovació que li havia enviat el València i ha demanat ser venut en el següent mercat de traspassos.

El contracte de Kang In Lee conclou el trenta de juny de 2022. El jugador esperava tindre més protagonisme que la passada temporada i pensa que el club no ha apostat per ell, perquè ni Celades ni ara Voro han contat massa amb el futbolista. De fet, el sur coreà ha disputat vint partits entre totes les competicions, però només ha jugat un total de 570 minuts, ja que molt dels partits ha entrat quasi al final.

El futbolista ja no estava satisfet el passat estiu per les poques oportunitats que li havia donat Marcelino. De fet, Kang In Lee se’n va anar a jugar el Mundial sub 20 amb el final de la temporada, perquè Marcelino li va deixar, ja que no era un jugador que participara molt en l’equip.

Peter Lim va aconseguir que el jugador es quedara prometent-li més minuts, que no s’han complit. Kang In Lee tenia ofertes damunt la taula d’equips grans d’Europa com la Juventus i l’Ajax d’Amsterdam que volien al futbolista. Els tècnics del València recomanaven una cessió perquè Kang In Lee jugara més minuts en un altre equip, però el màxim accionista volia al jugador sur coreà en la plantilla del València.

El contracte de Kang In Lee conclou l’any 2022 i el jugador té una clàusula de rescissió de 80 milions d’euros. Amb estes xifres, cap club és capaç d’arribar a allò que sol·licita el València, que haurà de reunir-se amb el jugador per arribar a un acord per a no desprendre’s d’una de les seues joies.