Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kang In no canvia la seua versió

Per Josep Prats · 22 Febrer, 2021

El dissabte, Kang In Lee va ser un dels millors jugadors del partit. La seua transició entre línies va obrir molts espais en els atacs del conjunt de Mestalla. La qualitat del coreà va ser la protagonista en la victòria davant el Celta.

Segons han informat a Tribuna Deportiva, l’extrem valencianista podria baixar-se del vaixell del VCF. El club té la versió del jugador d’anar-se’n del conjunt valencianista. El jugador se sent assenyalat per una part del vestidor i de l’afició.

Enfrontaments amb els capitans

Kang In té un caràcter molt fort i s’ha enfrontat alguna vegada amb els capitans de l’equip. Però va mostrar la seua frustació amb ells fent un gran partit el passat dissabte.

Ell vol jugar tots els partits, però el problema és que si ix mal partit de l’equip, sempre és el més assenyalat. Kang In vol jugar, però al VCF podria passar-li altre cas com el de Ferran, deixar anar amb molta facilitat a una de les perles de l’Acadèmia.

Al jugador li queda un any i mig de contracte amb el VCF, però d’ací a deu mesos, podrà negociar amb qualsevol equip del món si no renova anteriorment amb l’entitat de Mestalla.

El jugador demana minuts

Al jugador li falta regularitat. Kang In és un jugador de 20 anys que no pot sostindre ja a tot un València, però amb el partit del dissabte, el coreà demana molts més minuts. Pràcticament totes les victòries del València a la Lliga han aplegat amb Kang In de titular. Kang In demana més minuts, i per conseqüència, molt més protagonisme.

Segons apunta la Cadena Ser, el jugador ha guanyat més de sis kilograms en múscul des de la temporada passada. El coreà jugarà quatre partits amb la seua selecció en el pròxim mes de juny per a la classificació del Mundial de Catar, i després, jugar els Jocs Olímpics.

Escoltarà ofertes d’altres clubs

L’entorn del jugador i Anil Murthy es reuniran quan finalitze la temporada per tornar a parlar del futur de l’extrem. A més, en eixa reunió ja portarà ofertes d’altres equips.