Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Kang In Lee volia triomfar en el València i ser important en el club

Per Pablo Marquez · 30 Novembre, 2022

Kang In està fent una gran temporada en el Mallorca. El futbolista sud-coreà està formant una gran parella amb Vedat Muriqi i entre els dos han donat punts molt importants a l’equip balear al llarg de la temporada.

Una vegada van eixir les llistes per al Mundial, Kang In va veure com el seleccionador de Corea del Sud, Paulo Vento, el va incloir en la llista definitiva. Ara mateix, Kang In està en Càtar intentant ajudar a la seua selecció a classificar-se per als octaus de final.

Ara, Corea necessita quasi un miracle per a poder passar. L’equip asiàtic ha de guanyar a Uruguai en l’últim partit i esperar que Portugal puga guanyar a Gana en la jornada 3 de la fase de grups. Kang In, per la seua part, no ha sigut titular en cap dels dos partits, però amb la seua assistència de l’altre dia, espera poder entrar en l’onze l’última jornada.

Triomfar en el València

Kang In Lee va ser protagonista en el programa de Ràdio Marca, la Pizarra de Quintana. El jugador sud-coreà va ser entrevistat per Miguel Quintana i va parlar de tota la seua actualitat. A més d’això, Kang In va ser preguntat per la seua marxa del València. Esta va ser la resposta del sud-coreà:

El meu somni de xicotet era ser jugador del primer equip del València i triomfar. No vaig tindre la sort de poder aconseguir eixe somni en eixe club meravellós i TOP.