Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Llorente delegarà les seues accions a Libertad VCF

Per Alex Alfaro · 15 Novembre, 2023

El València C.F celebrarà la seua habitual Junta d’Accionistes el pròxim 14 de desembre a partir de les 10 del matí. Kiat Lim i Javier Solís van incomplir la seua paraula i per a accedir seran necessàries 6828 accions i no serà fins l’any vinent, si és aprovat el punt de l’ordre del dia, quan el xicotet accionista puga acudir a l’assemblea.

Que nosaltres tinguem coneixement, no hi ha cap accionista, més enllà de Meriton Hòlding, que per si mateix tinga les accions necessàries per a acudir a la Junta d’Accionistes. És per això que és necessari que els accionistes minoritaris deleguen accions entre ells perquè finalment acudisca un representant que siga capaç d’agrupar les accions necessàries.

Un dels accionistes minoritaris amb més accions és l’expresident Manuel Llorente. Segons ha informat Sin Ataduras, si finalment no acudeix delegarà les seues accions en Libertad VCF, com ja va fer en la Junta de l’any passat.

La intenció que té Libertad VCF és poder acudir amb 3 o 4 membres a la Junta. Amb les diferents ampliacions de capital ha augmentat el nombre d’accions necessari per a acudir i això dificulta la labor del col·lectiu.