ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Juan Cala insulta a l’afició valencianista

Per Alex Alfaro · 24 Octubre, 2023

Era un València – Cadis però sobre la gespa de Mestalla ni estava Cala ni estava Diakhaby. No obstant això, el post del partit (que va resultar bastant tranquil i previsible després de l’expulsió de Robert Navarro) va estar marcat novament per la polèmica racista que va arrancar fa dos temporades.

Durant el partit part de l’afició de Mestalla va corejar el nom de Diakhaby i va cridar acusant Cala de “racista”. El públic recordava l’incident entre tots dos jugadors de fa dos temporades que va acabar amb el València amagant amb marxar-se de l’estadi en assegurar el central valencianista que Cala li havia anomenat “negre de merda”. Les investigacions de LaLiga posteriors van quedar en res, però la polèmica mai ha desaparegut ni la ferida s’ha tancat entre tots dos.

Juan Cala ataca Mestalla

En acabar la trobada, Cala, que va ser comentarista de DAZN, es va despatxar a gust contra l’afició valencianista en les seues xarxes socials. “Em fa molta gràcia que una afició que li han hagut de tancar una graderia per càntics racistes, canten el meu nom acusant d’alguna cosa que es va demostrar que era fals. En fi, es defineixen soles… no donen per a més. Però el pitjor és donar-li cobertura a uns descerebrats. Que trist!!”