ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

José Marí Olano es desvincula de KPMG

Per Alex Alfaro · 19 Novembre, 2023

José Marí Olano, regidor de Grans Projectes, Patrimoni i Control Administratiu de l’Ajuntament de València, ha acordat amb KPMG la seua desvinculació de la consultoria. La notícia, avançada per València Plaza, cobra molta rellevància ja que Olano era el responsable número 1 a l’Ajuntament sobre la qüestió del Nou Mestalla.

Fins al moment a l’Ajuntament tenia una vinculació del 25% i, a partir d’aquest moment, passarà a ser del 75%. La seua figura havia estat qüestionada tant a nivell mediàtic com en el propi Ajuntament quan Juanma Badenas va començar parlar de conflicte d’interessos.

Marí Olano va negar qualsevol conflicte d’interessos i va assegurar, mitjançant un comunicat, que no havia participat en els quasi deu anys de vinculació professional amb KPMG Advocats “en cap assumpte de qualsevol naturalesa que, directa, indirecta, o fins i tot remotament, estiga relacionat amb el València CF, SAD, o amb Meriton Hòldings”.

La desvinculació arriba a iniciativa de Marí Olano després de més de 10 anys en l’empresa: “en els quasi deu anys en què José Marí Olano ha dirigit l’equip dedicat a l’assessorament jurídic i defensa en judici dels clients de KPMG Advocats a la Comunitat Valenciana, el volum de negoci, els resultats, i el nombre d’advocats que integren tal equip han experimentat un important creixement”.

L’empresa “agraeix a José Marí Olano els seus anys de dedicació a la signatura, i destaca especialment l’alta qualitat de l’advocacia que exerceix“, així com “el permanent compliment en la seua labor dels rigorosos estàndards ètics i deontològics de la signatura”.