Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

José Fonte, altra alternativa per a la defensa

Per Gerard Gálvez · 23 Juny, 2021

El València segueix el seu pla de confecció de plantilla de cara a la pròxima temporada. La defensa és un dels pilars que vol reforçar José Bordalás, però no volen tindre pressa a l’hora d’incorporar jugadors perquè volen encertar amb cada fitxatge. Un dels quals ha sigut oferit al València, segons ha avançat Roberto Ferriol, és José Fonte, central que es troba amb Portugal jugant l’Eurocopa.

Lliure després de guanyar la Lligue 1

El central del Lilla ha quedat lliure després d’acabar la temporada amb el seu club, on ha guanyat la lliga francesa. El portugués no seguirà a França i els seus agents, que són els mateixos que els de Wass o Maxi Gómez, l’han oferit al club. Aquesta temporada ha jugat 43 partits, on ha anotat 3 gols i repartit una assistència.

Dubtes en el club

Al València no estan del tot convençuts a incorporar al central a causa de l’edat, perquè té 37 anys i no estan segurs de fitxar gent tan veterana a la plantilla. Malgrat això, el futbolista només ha tingut dues lesions al llarg de la seua carrera, per la qual cosa està en bona forma física. Enguany ha estat 11 dies de baixa a causa d’haver tingut que superar la COVID-19.

Quant a la part contractual, el salari del futbolista no seria un problema, ja que cobra una xifra pròxima als 3 milions bruts, salari que és completament assequible per al València.

Una altra opció per a la defensa

El València continua manejant noms que puguen sumar a l’equip i aportar seguretat en la parcel·la defensiva. Als noms de Maksimovic o Pezzella que ja havien sigut vinculats amb el València, ara se suma l’opció de José Fonte, qui arribaria gratis després d’acabar contracte amb el Lilla.