Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

José Bordalás i Anil Murthy: un inici prometedor

Per Miguel Castells · 27 Maig, 2021

La roda de premsa de presentació de José Bordalás ha oferit molt bones sensacions al valencianisme. L’alacantí ha vingut per a recuperar les senyes d’identitat del conjunt blanquinegre i que torne el somriure al valencianisme, però la notícia més important és que ha demostrat tindre una bona sintonia amb Anil Murthy.

Adaptar-se a les necessitats

Els últims entrenadors mai es posicionaren d’una forma positiva davant Meriton Holdings. Javi Gracia va ficar el seu càrrec a disposició del club, Marcelino va eixir per la porta de darrere i Celades era un entrenador neutre davant esta qüestió, però Bordalás ha afirmat que lluitarà davant qualsevol equip adaptant-se a les necessitats del club.

Anil – Corona – Bordalás

El mateix ha dit Anil Murthy, qui abans que parlara José Bordalás ha comentat que faran tot el possible per a confeccionar una plantilla competitiva de forma consensuada. Els tres pilars fonamentals són Anil Murthy, Bordalás i Corona, que és possible que este any tinga un major protagonisme al club.

Peter Lim

D’altra banda, l’entrenador del València ha comentat que encara no coneix a Peter Lim, però que tampoc ho veu necessari mentres Anil siga el seu intermediari. De totes maneres, no té cap dubte que parlarà amb ell algun dia i el coneixerà, una declaració que cap entrenador anterior a València havia realitzat.

Torna la il.lusió?

La il.lusió torna a València de la mà de José Bordalás, que vol adaptar-se a les circumstàncies i no crear cap guerra innecessària. L’alacantí afirma ser un home de pau i amb una relació estreta amb els seus jugadors. L’objectiu és millorar la temporada passada i no té cap dubte que ho va a aconseguir.