Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

José Bordalás: “Anil i Corona són conscients de les necessitats de l’equip”

Per Pablo Marquez · 20 Agost, 2021

L’entrenador del València, José Bordalás, ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà. El València s’enfrontarà al Granada i intentarà sumar la segons victòria consecutiva de la temporada, la qual no va aconseguir en tot l’any passat.

No puc anticipar res de Marcos André. La prioritat és completar la plantilla i incorporar. No vull parlar de cap jugador en concret que puga arribar.

Anil i Corona són conscients de les necessitats de l’equip i estem treballant per a traure les opcions que l’equip necessita. S’està treballant per a realitzar les incorporacions pertinents.

Jasper Cillessen està bé i ja ha treballat en normalitat. I entra en la llista de convocats. Kang In Lee no ha entrat, perquè no ha entrenat quasi res.

Kang In Lee és un jugador del València en l’actualitat. La meua missió és ficar-lo en forma per a poder comptar amb ell.

A dia de hui no han arribat incorporacions, però sóc optimista. S’està treballant i s’estan gestionant les negociacions. Encara no han arribat i hi ha certa inquietud. Espere que es puguen tancar tan prompte com siga possible.

No m’han transmés res sobre una possible eixida de Guedes. Pot haver un canvi, però ell està molt compromés amb l’equip.

Sempre m’agrada el dia d’abans del partit entrenar a l’estadi per a aclimatar-se millor. Els últims entrenadors no ho han fet. No donaré pistes sobre l’onze. Giorgi va estar genial i Cillessen és un gran porter.

No puc anticipar ni descartar res. Tornar a parlar d’Arambarri no és el millor. Hem d’afrontar el partit de demà. I veurem quins són els jugadors que arriben.

Parle quasi tots els dies amb Wass i té un gran compromís. No valorem una altra possibilitat que no siga la seua continuïtat. No tenim notícies sobre una hipotètica eixida de Guedes.

Yunus ja està en període de readaptació i esperem que puga estar prompte amb el grup. Estem treballant molt bé amb ell i esperem que puga reincorporar-se tan prompte com siga possible.