Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mendes ja ha tingut reunió a Barcelona per Rodrigo

Per Josep Prats · 23 Gener, 2020

Com ja es coneix des de la setmana passada, el FC Barcelona està interessat en Rodrigo per a suplir la baixa de Luis Suárez a la seua davantera, interés que ha arribat fins a Jorge Mendes perquè negocie la gestió de manera formal.

Segons ha informat Héctor Gómez, l’agent portugués va viatjar fins a Barcelona per a reunir-se amb Abidal i valorar el possible fixatge de Rodrigo. A més, se sap que Lim escolta oferides per l’hispano-brasiler, però no qualsevol.

A la reunió del dimarts a Barcelona, Abidal li va transmetre a Mendes que Rodrigo és el davanter que vol Setién, però per a portar-lo, deuran vendre abans. Les condicions que hi ha posat el Barça per Rodrigo és la de demanar una cessió fins al mes de juny i inclou-re una compra obligatòria a partir del més de juliol. A més, en can Barça han de quadrar el FPF.

Rodrigo acceptaria anar-se’n

El València no va a forçar l’eixida de Rodrigo, ni de bon tros. El mateix jugador sap que està situació no el beneficia en absolut, ni personalment ni a ulls de l’afició valencianista.

Ell està informat de tot el que passa al seu voltant, i pot ser en els pròxims dies es faça efectiva la seua eixida al Barça. Encara que, de moment, no existix una oferta per part del conjunt blaugrana. Si esta oferta arriba, Mendes tractaria de quadrar-la perquè és venda al davanter hispano-brasiler.