Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Jonathan Calleri espera al València

Per Sergio Roig · 19 Agost, 2021

José Bordalás està a l’esperada del seu desitjat davanter. La marxa de Kevin Gameiro ha deixat un espai buit en la parcel·la d’atac i el tècnic alacantí té clar que futbolista necessita per a apuntalar l’atac. El preferit de Bordalás és Marcos André però el Reial Valladolid no ho està posant gens fàcil. Per aquest motiu, des de la secretària tècnica s’estan treballant altres opcions per si no poguera arribar el davanter brasiler finalment.

Calleri sona per a l’atac

El València té en la taula altres opcions diferents a les del davanter brasiler del Reial Valladolid. Una d’elles és la de l’argentí Jonathan Calleri. Com hem anat comptant detalladament en Blanquinegres, el jugador del Club Deportivo Maldonado té un acord amb el València des de fa dies.

En la vesprada del 19 d’agost, els companys de la cadena SER han revelat que els drets del futbolista Jonathan Calleri pertanyen a un fons d’inversió que demana 10 milions pel jugador. El conjunt de Mestalla estaria disposat a oferir-li al club de Uruguai uns 2-3 milions pel 50% dels seus drets si les primeres opcions que té en marxa no s’arribaren a realitzar.

Tal com ha afirmat la SER, la clau d’aquest possible acord està en el fet que al futbolista li resten 18 mesos per a acabar el seu contracte amb el fons d’inversió i, a aquest, li interessa un acord econòmic ara mateix.

Doble nacionalitat

La doble nacionalitat de Jonathan Calleri obri la possibilitat que siga una opció factible. L’argentí amb passaport italià, no tindria cap impediment per a ser inscrit en la competició de lliga encara que les places d’extracomunitari estigueren completes