ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jesús Vázquez canvia a l’agència de representació de Ferran Torres

Per Pablo Marquez · 02 Novembre, 2022

Jesús Vázquez és un dels últims jugadors amb gran potencial que ha eixit de l’Acadèmia del València CF. El jove lateral ha entrat en el primer equip i és un jugador utilitzat per Gennaro Gattuso. En València són conscients del seu futur i confien en poder disfrutar del seu futbol molts anys més.

Ara mateix, segons ha informat Ràdio Marca València, Jesús Vázquez ha canviat d’agència de representació. El jove lateral s’ha incorporat amb Leaderbrock, agència que també s’encarrega d’altres futbolistes espanyols com és el cas de Ferran Torres. En el club confien en mantenir-lo molts anys més i són conscients que hauran de controlar l’evolució de Jesús Vázquez per a blindar-lo en cas de ser necessari.

Gran competència en la seua posició

Pel que respecta a la posició de lateral esquerre, Jesús Vázquez és conscient que hi ha una gran competència en la seua demarcació. Al davant té a José Gayà, llegenda del València i titular indiscutible per a Gattuso i per a Luís Enrique en la selecció. A més d’això, esta temporada Toni Lato ha fet un pas endavant i està guanyant-se la confiança de Gattuso. Per la seua part, Jesús Vázquez també està aportant coses molt positives, però sap que ser titular al València és molt complicat.

Clàusula al seu contracte

Ara mateix, és important recordar que Jesús Vázquez té una clàusula al seu actual contracte amb la qual podria eixir cedit a un altre club de forma unilateral en el pròxim mercat de gener si no es complien un número de partits disputats. Si el jove lateral ho considera oportú i rep una oferta interessant per a ell, podria abandonar el València per a poder guanyar minuts i experiència.