Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javier Solís viatja a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim

Per Pablo Marquez · 11 Novembre, 2022

Esta vesprada viatjaran a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim. En esta reunió, la directiva del València i el màxim accionista tractaran el mercat d’hivern del club i analitzaran la situació econòmica per a veure si poden fer algun fitxatge per a reforçar la plantilla.

Ara mateix, segons ha informat Nacho Sanchis, el que també viatjarà a Singapur serà Javier Solís, portaveu del club i que ha guanyat importància dins de l’organigrama del València durant els últims mesos.

A més d’ell, els que també es reuniran amb el màxim accionista seran Gennaro Gattuso, Lay Hoon, Kim Koh i Miguel Ángel Corona. L’avió ix esta vesprada a les 17:00. Peter Lim donarà la seua versió i a partir d’eixe moment, el València es podrà moure en el mercat d’una forma o d’una altra.

De fet, en la roda de premsa posterior al partit, Gennaro Gattuso va explicar que ell aniria a Singapur a escoltar al màxim accionista. Després d’això, el tècnic italià va comentar als periodistes que parlaria si passa alguna cosa important a Singapur.

Les declaracions de Gattuso

Quan torne de Singapur ja diré el que ha passat i si no passa res perquè no parlaré de res.