Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Javi Jiménez i Fran Navarro eixiran gratis del València

Per Miguel Castells · 25 Juny, 2021

Els moviments de mercat que està realitzant el València són tots a la pedrera. El club sap que serà un mercat intens, ja que el filial ha descendit fins a la cinquena competició del futbol espanyol, i molts jugadors no estan dispostos a competir a esta categoria. En este context, segons Salva Gomis, Fran Navarro i Javi Jiménez eixiran gratis.

Fran Navarro al Gil Vicente

El primer eixirà a Portugal. La temporada del davanter ha sigut molt bona, amb 11 gols i dos assistències a un equip que ha quedat baix a la classificació. L’equip que s’ha fixat en ell és el Gil Vicente, de la primera divisió portuguesa, i “El Toro” està dispost a donar el pas al futbol professional. El València es guarda un percentatge d’una possible futura venda.

Javi Jiménez a l’Albacete

Les mateixes condicions es donaran amb Javi Jiménez, que en este cas es queda a l’Albacete. El descens del club no ha sigut un impediment perquè el central d’Aldaia haja decidit continuar amb ells. Ara mateix, està tot acordat entre els clubs i tan sols falta que supere el reconeixement mèdic.

Quatre divisions de diferència

D’esta manera, el filial es queda amb dos jugadors menys per a la pròxima temporada. Entre el primer equip i el filial hi ha quatre divisions de diferència, i per tant futbolistes com Fran Navarro o Javi Jiménez, que no estan per a primera divisió, però tampoc per a la cinquena, busquen una eixida profitosa per a totes les parts.