ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra: “En poc temps he passat d’estar amb el Mestalla a jugar en el primer equip, és un somni fet realitat”

Per Sergio Botella · 05 Juliol, 2023

Javi Guerra ha parlat per a VCF Media en una entrevista on ha repassat els seus inicis en el futbol, els objectius que es marca i com està afrontant el ser ja un fix en el primer equip.

Les declaracions de Guerra han sigut les següents:

Vaig començar amb 5 anys i no tenia fitxa. Jugava amb els majors i allí vaig començar a entrenar. Anava al Caxton a Puçol i la meua mare també treballava allí. Vaig començar de davanter i els meus companys em treien dos o tres anys”

“Tinc molt afecte al Puçol on vaig fer molts amics. Allí va ser on vaig començar. Allí pensava a gaudir i passar-ho bé. Quan passes a futbol 11 i veus que vas evolucionant, t’adones que pots arribar a l’elit”.

En poc temps he passat d’estar amb el Mestalla a jugar en el primer equip. És un somni fet realitat. He de treballar dia a dia i continuar sent el mateix perquè així he arribat on he arribat”.

“El dia del gol del Valladolid em vaig anar a sopar amb els meus amics i no li donava importància. Amb el pas del temps i veient els resultats li vaig anar donant importància perquè va servir per a canviar una dinàmica negativa”.

Baraja és una llegenda del club. Sol parlar amb tots els jugadors per a donar-los confiança. Ningú vol que torne a passar el que va ocórrer la temporada passada. Tots la tenim d’exemple”.

“Soc un xic tranquil, humil i treballador. Faig el grau en línia de Màrqueting. Des de xicotet he viscut a Gilet. Mantinc les relacions amb els meus amics de xicotet. La meua família sempre ha estat amb mi i els estic molt agraïts. El meu avi és una de les persones més importants de la meua vida”

Soc conscient que encara no he fet res i que he de continuar treballant. He jugat deu partits en primera i he de continuar fent el que he fet per a arribar on estic. He de continuar millorant i aconseguint els objectius que tinga”