Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia prova amb Guillamon i Ferro per al Benito Villamarín

Per Miguel Castells · 15 Abril, 2021

Javi Gracia encara no té un onze definit per al partit del diumenge davant el Betis. L’entrenador navarrés ha provat durant la sessió distintes parelles a la defensa i a la davantera, però la més sorprenent és la que ara mateix, segons Plaza Deportiva, fa la impressió que serà la titular a la defensa: Guillamon i Ferro.

La baixa de Paulista

Amb la baixa per targetes grogues de Gabriel Paulista, tot apuntava que els centrals serien Diakhaby i Guillamon, no obstant això, Javi Gracia es pot inclinar per l’opció d’alinear a un fitxatge, una situació que tan sols s’ha donat en moments d’urgència des que arribaren en gener Ferro, Oliva i Cutrone.

L’altra opció passa per la titularitat de Mangala i Diakhaby, però és improbable que els dos francesos siguen de la partida, especialment per Mangala, que poques vegades es troba en una forma física adequada.

3 parelles a la davantera

D’altra banda, a la davantera hi ha hagut fins a 3 parelles. La possible titular la formen Guedes i Gameiro, però Javi Gracia també ha assajat amb Manu Vallejo i Cutrone i amb Kang In i Maxi Gómez. L’uruguaià està sancionat amb dos partits, per tant és una mala notícia per al coreà que Maxi siga la seua parella.

Oportunitat per a Ferro

D’esta manera, Javi Gracia pot sorprendre amb la titularitat de Ferro. No és el Benito Villamarín el millor camp per a fer experiments, però el valencianisme també vol comprovar quin és el nivell de Ferro, que tan sols ha disputat un partit de titular i va ser a Valdebebas, on el València pràcticament ni es va presentar.