Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia donarà descans a la plantilla el dijous

Per Pablo Marquez · 29 Març, 2021

Després d’una setmana sense lliga, el València entrenarà esta setmana amb l’objectiu de preparar el partit del pròxim diumenge davant el Cadis. L’equip de la Capital del Túria vol guanyar, per primera vegada esta temporada, dos partits de forma consecutiva.

LA PLANTILLA DEL VALÈNCIA DESCANSARÀ DIJOUS

Per a intentar aconseguir això, Javi Gracia i el seu cos tècnic han elaborat el pla d’entrenaments de la setmana amb l’objectiu que els jugadors arriben en un estat de forma òptim. Segons ha informat el periodista de Ràdio Esport, Dani Meroño, el València descansarà el dijous.

Eixe ha sigut el dia que ha decidit Javi Gracia per a no entrenar. No obstant això, la resta de dies els futbolistes hauran d’estar en la Ciutat Esportiva de Paterna per a realitzar els exercicis que decidisca l’entrenador navarrés.

TOTES LES MIRADES POSADES EN CHERYSHEV I PICCINI

Al llarg de la setmana haurem d’estar pendents de dos futbolistes que han entrenat amb el grup, però que s’ha de ser pacients amb la seua presència: Denis Cheryshev i Cristiano Piccini.

Amb Cheryshev es pot ser més optimista. Tot fa indicar que el migcampista rus ha superat la seua lesió i que podria estar disponible este diumenge davant el Cadis. Fa dos mesos que Denis Cheryshev no juga un partit de futbol. La seua lesió s’havia complicat i no va poder estar disponible per a Javi Gracia.

D’altra banda, els metges volen ser més prudents amb l’evolució de Cristiano Piccini. El lateral italià avança en la seua recuperació, però no volen ficar una data concreta per a la seua tornada. Per tant, esperaran a veure quan arriba el moment i Piccini pot reincorporar-se a les convocatòries.