+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego: ” Tindrem que competir al 200%”

Per Blanquinegres · 09 Març, 2016

El València CF, que ja es troba a Bilbao, ja ha realitzat els tràmits de comunicació preví als encontres continentals de UEFA. Així pues, a banda de Gary Neville, l’asturià nombre ’18’ del VCF, Javi Fuego ha sigut un dels protagonsites a la sala de premsa del nou estadi de San Mames. El jugador ha donat un missatge molt clar de que res del vist anteriorment tindrà impacte en el partit de demà.

 

 

Són competicions distintes i els coneixem be després del partit de fa poc. Serà una eliminatòria amb tots els motius de que siga un partit especial i motivador. Estem amb ganes de que arribe el partit.

La trajectòria de Lliga no esta sent com volíem i la veritat es que férem una bona eliminatòria davant el Rapid. Tenim tots els condicionats per fer les coses be i passar la ronda.

Som dos equips que ens coneixem molt bé. Ara l’Athletic està per damunt de nosaltres i no tenim el ritme Açò es una competició diferent i serà molt vistosa per al públic. Tindrem que competir al 200%. No considere un favorit clar en l’eliminatòria.

Coneguem les capacitat d’Aduriz. Es un jugador amb molta raça i casta i sempre juga amb intensitat. Ell no va jugar a Mestalla i poden suplir-lo i hi han moltes més variants en el que cas de que Aduriz no estiga, tot i el moment de dolç pel que passa.