+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego: “Ha sigut un partit intens davant un rival que ens coneixia”

Per Blanquinegres · 05 Abril, 2015

El recent renovat Javi Fuego sobre l’actuació del col·legiat malagueny ha dit que tenia “ganes de vore’l però si en directe tinc la sensació que el defensa reten a Negredo oblidant-se de la pilota”. Tancant el tema dient que “son accions polèmiques però és el que hi ha, cal mirar avant”.

La seua valoració sobre el duel davant el Vila-Real Javi ha assegurat que “ha sigut un partit intens davant un rival que ens coneixia, no ha sigut un partit, tot el fluid que volíem. Jugaven amb dos davanters amb molta mobilitat però crec que hem afrontat el partit bé, tot i que hi ha voltes que poden superar-te en algunes ocasions”.

“El discurs de la plantilla no ha canviat, hem de continuar per la mateixa línia, partit ha partit, competitius i intensos. No crec que açò siga un pas enrere, cal estrenyer igual”, en clara referència a l’empat abastat hui davant el submarí groguet.

Per últim, sobre la baixa que causarà Parejo a San Mamés dijous pròxim; “Dani es un jugador molt important per a nosaltres, però no entre en decisions que son pròpies d’el mister”.