+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego: “El dia del Celta assumirem el premi, hui hem d’assumir el colp”

Per Blanquinegres · 22 Novembre, 2015

L’asturià, Javi Fuego va ser un dels protagonistes després de la dolenta imatge mostrada sobre el camp de Mestalla on el grup blanquinegre va ser sorprés per un valent i convincent Las Palmas.

 

Decebut per que ha sigut un partit molt roí per la nostra part. Començarem be pensat que amb el gol el partit s’ens posaria de cara però no ha sigut així. El punt abastat el podem considerar com a bo.

És cert que no estem trobant eixos detalls que en faça tindre la regularitat que desitgem. L’any passat la major part dels punts passaren per ser forts a casa.

No trobe explicació perquè hem entrenat be i després arribem a Mestalla i no eixen les coses.

A la fi, la regularitat no arriba per diversos factors. No estem tenint accions individuals, no estem sent forts i el Mister ha tingut la raó, no volíem tirar-nos arrere. Ada u ha de assumir las eu responsabilitat. Lo bo i lo pitjor es que d’ací a tres dies tenim altre partit per revertir. També és cert que este missatge estem repetint-lo massa.

Este partit ha sigut un exemple que amb el gol la gent esta amb nosaltres ens ajuda. Entenc que estiguen decebuts i entenen que son exigents perquè quan donem tot ells donen tot.

Els primers minuts hem pressionat dalt però després ho hem fet des coordinats. El partit estava be preparat però hem sigut nosaltres els que no ho hem posat en practica.

Si he tingut problemes durant la setmana i hui han tornat a aparèixer.

Tots tenim el nostre grau de responsabilitat. Tots estem al camp. El dia del Celta assumirem el premi i hui també hem d’assumir el colp.