ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Aràbia puja l’oferta i complica el fitxatge de Dimitrievski pel València

Per Javi Richart · 13 Maig, 2024

Novetats molt importants sobre el futur d’Stole Dimitrievski. El porter del Rayo Vallecano apuntava com a favorit per substituir a Mamardashvili, però ara es complica l’operació. Segons revetla Radio Marca Valencia, Aràbia pressiona i ha pujat l’oferta per fer-se amb el porter de Macedònia. 

El València tenia pensat incorporar-lo gratis en el pròxim mercat d’estiu, però amb la pujada de l’oferta el club che té poca capacitat de reacció, ja que existeix una gran diferència al salari que ofereix el conjunt valencianista i el d’Aràbia. 

El que és segur és que el futur de Dimitrievski estarà lluny de Vallecas, ja que el club madrileny li ha fet una oferta de 2 milions d’euros a la qual el porter no ha contestat. Durant la prèvia del València – Rayo Vallecano d’aquesta passada jornada, Javier Solís, director corporatiu de l’entitat che, va respondre sobre els rumors que situen al porter de Macedònia en l’equip de la capital del Túria: ” Bon intent, Mònica, però vas a permitir-me que no parle de noms propis que estan jugant a l’equip rival. No puc parlar d’això”.