La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume no vol eixir del València
,

Jaume no vol eixir del València

COMPARTIR

728-90

El València té quatre porters en l’actualitat. Cillessen, Mamardashvili, Cristian Rivero i Jaume estan en la plantilla de José Bordalás i es disputen un lloc. Cillessen és el porter titular de Bordalás, però la irrupció de Mamardashvili ha fet saltar per l’aire l’ordre que tenia pensat Bordalás. El club vol traure a Jaume, però el porter, segons ha informat Deports COPE, segueix sense voler eixir del club.

Cillessen i Mamardashvili

A hores d’ara, l’holandés i el georgià són els dos porters els que compten amb la confiança de José Bordalás. Les bones actuacions de Mamardashvili i la lesió de Cillessen van fer que el georgià es guanyara la titularitat. Ara que *Cillessen ha tornat, caldrà veure per qui opta l’entrenador. El que sembla clar és que Jaume no entra en les opcions.

No es vol anar

Jaume no està per la labor d’abandonar el València. El porter pensa que ja hi ha hagut altres temporades en les quals no comptava i, al final, sempre ha acabat jugant i no contempla una altra possibilitat. A més, a hores d’ara de mercat, sembla difícil que puga trobar un lloc en primera divisió per a ser titular.

Cessió de Rivero

Alguna cosa que també es complica és l’eixida de Rivero. El porter va descartar opcions a principis d’estiu perquè comptava per al primer equip. Amb l’arribada de Mamardashvili i la impossibilitat de traure a Jaume, Rivero ha de buscar una cessió, però sembla difícil que puga trobar alguna cosa que li agrade. Existeix la possibilitat que es queden els quatre porters.