Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Jaume: “Estic convençut que anem a fer una gran temporada”

Per Blanquinegres · 07 Juliol, 2016

Jaume Doménec ha sigut el primer protagonista en xafar el Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna. Des de que s’iniciarà la pretemporada, dilluns passat, encara no hi havia hagut moviment de protagonistes. Per al d’Almenara, esta temporada té molts al·licients per a que siga bona. A més a més, el porter blanquinegre es mostra molt convençut per tal d’agafar més pes i responsabilitat per tal de ser un dels referents del vestidor valencianista.

 

Un gran fitxatge i molt content per tindre 2 finalistes i esperem poder tindre a 3

La meua intenció es estar en el VCF. Tots saben la meua intenció i jo sempre me centre en l’apartat esportiu i deixe tot en les mans dels meus agents.

Per a mi és un premi per donar-me compter que estic al camí correcte i he de continuar.

Veig a Negredo molt fort i treballant molt bé i en forma. Molta intensitat i molt bo.

Quan vaig vore a César com membre de la secretaria tècnica vaig alegrar-me molt . És un gran professional que ha tingut que lluitar sempre a grans equips.

Vaig adonar-me que es un tipo molt humil. Tot valencianista ha d’estar satisfet per l’amo que tenim.

Més difícil que l’any passat no va ser. He de treballar sempre per lluitar per un lloc. Es una situació complicada que hi haja 4 porters.

Estic amb la mateixa il·lusió per poder fer una gran temporada.  Note que he de tindre més responsabilitat.

No m’he parat a mirar com s’estan reforçant els rivals. El VCF ja sap que sempre ha d’estar dalt amb els millors.

Hem de ser ú tota la temporada i dir-los que hem de ser incondicionals amb el Club. Veig a la gent il·lusionada. Fa dos anys férem una de les millors temporades del Club i l’any passat va ser una de les pitjor, per què no podem tornar a repetir un gran any? Estic convençut que anem a fer una gran temporada.