La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume es retira de l’entrenament amb molèsties
,

Jaume es retira de l’entrenament amb molèsties

COMPARTIR

El porter d’Almenara no ha pogut completar l’entrenament amb la resta dels seus companys i ha hagut de retirar-se de la sessió abans d’hora, segons ha informat el diari As. La cosa no té pinta que siga greu, però s’ha hagut de sotmetre a algunes proves per a confirmar-ho. D’aquesta manera, la presència de Jaume en l’amistós enfront de l’Atromitos grec està en dubte.

Contratemps per a Jaume

Si, finalment, no pot jugar demà, aquesta lesió suposarà un contratemps en la carrera de Jaume d’intentar convéncer a Bordalás que és el segon porter que necessita per a l’equip, ja que el seu futur no és clar, malgrat que el d’Almenara vol quedar-se al València.

Ara mateix, la posició de Jaume no és molt clara, perquè la renovació de Cristian Rivero va ser perquè jugara com a segon porter, mentre que Mamardashvili està sorprenent a tots amb el seu nivell aquesta pretemporada. Hi ha 4 porters i el València vol traure a Jaume.

Cillessen és intocable

Encara així, la carrera per convéncer a Bordalás és dels altres tres, ja que Cillessen té clar que serà el porter titular aquesta temporada. Així li ho ha fet saber Bordalás, qui confia en les capacitats de l’holandés i vol donar-li la confiança i continuïtat necessària. De fet, en l’amistós enfront del Vila-real, Cillessen va disputar els 90 minuts.