Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Luxemburgo declara el que València no haurà de pegar 23,4 millions de multa

Per Alex Alfaro · 10 Novembre, 2022

S’acaba de posar fi a la història que per algun moment va mantindre als comptes del València C.F tremolant i aplegant a provisionar als comptes anuales els  23,4 milions d’euros a pagar a causa de l’ajuda considerada com a “ajuda d’Estat prohibida” amb la qual l’IVF va arribar a avalar 75 milions d’euros en 2009.

Així ho ha explicat la Sala Primera del TJUE (Tribuna de Justícia de la Unió Europea) que ha decidit rescindir el recurs imposat per Brussel·les. D’esta manera es tracta d’una gran gestió per part del departament jurídic del València C.F.

L’únic argument que es donava de les institucions és que l’IVF havia donat un “avantatge econòmic” seguint l’article 108.1 sota el Tractat Fundacional de la Unió Europea però el TJUE ho ha considerat com a “infundat” i per tant i en conseqüència ha decidit desestimar el recurs de cassació.

Es posa fi així a una llarg procés que es va iniciar en l’estiu de 2016, quan es va fer pública una Decisió de Recuperació que no sols afectava el València, també a l’Elx i a l’Hèrcules. En el cas d’estos dos clubs, a diferència de l’ocorregut amb el club che, la Comissió Europea no va recórrer davant el TJUE la decisió del Tribunal General que l’anul·lava.