PRIMER EQUIP

Intensitat i concentració: Dos setmanes per a corregir errades

Per Blanquinegres · 09 Novembre, 2016

El VCF continua el seu dia a dia tot i la pèrdua del pols i tensió que suposa la competició. Des de hui dimecres i fins el divendres el grup que treballa a la Ciutat Esportiva valencianista s’exercitarà en doble sessió; matí i vesprada, de manera ininterrompuda fins arribar al cap de setmana on si hi haurà lloc per al descans i desconnexió.

Els resultats no estan arribant i en el cap de Prandelli apareixen els primers dubtes i primers debats personals de que esta faltant/fallant en el seu grup de treball des de que arribarà fa ja més d’un més. Molts són els detalls i anàlisis que s’estan realitzant al voltant dels resultats que està obtenint el conjunt blanquinegres i a estes línies reparem en un de tants; la concentració i intensitat del jugadors de Mestalla.

El VCF amb 10 punts, a un de les places de descens, podria haver sumat algun punt més al seus partits de no haver permés les remuntades que han suposat la perduda de victòries i d’empats i que com a factor comú tenen la particularitat de produir-se al tram final de la primera part o a les mateixes acaballes dels encontres.

Parlem en concret dels dies com davant la UD Las Palmas, derrota per dos a quatre. Un VCF en busca de l’empat va rebre el colp definitiu al minut 88 amb el gol Livaja. Davant el Reial Betis, derrota per dos a tres amb el gol de la derrota al minut 92 de partit. El VCF per el moment aconseguia el seu primer punt del curs però les ganes de buscar la victòria va fer caure tot i per tant una nova derrota. Més prop en el temps queden els partits de Mestalla davant Atlètic de Madrid  (0-2) i FC Barcelona (2-3). De nou el VCF permetia i lapidava les seues opcions de sumar al partit als minuts d’afegit. Igual va passar amb els gols al bord del descans davant el Deportivo de la Corunya o a Vigo amb el gol de Roncaglia que suposava l’empat al cinc minut del temps de descans.

Este anàlisis ens porta a pensar que el grup cau de forma molt seriosa en intensitat i concentració mb els que poder tancar els partits i no permetre deixar-se punts pel camí o fins i tot sumar un zero a la jornada corresponent. Per altre costat queden analitzar els mals de cap que suposen les accions a pilota parada o les centrades laterals en especial des de la zona defensada per els nostres laterals drets, Martín Montoya o Joao Cancelo.