+  PRIMER EQUIP

INFORME Cedits: Yoel debuta com porter del Rayo

Per Blanquinegres · 07 Desembre, 2015

Una setmana els cedits blanquinegres han tingut les seues oportunitats al llarg del cap de setmana per continuar amb les seues progressions. Blanquinegres.com acudeix una volta més per repassar el que ha sigut les seues actuacions.

Nando García, continua de dolç amb el Còrdova de Jose Luis Oltra. Els sefardites continuen líders de la divisió d’argent del nostre futbol després de vèncer ahir per 1 gol a 2 a l’Estadi de Montilivi de Girona. Nando va tornar a ser titular tot i que no va completar els 90 minuts del partit ja que al minut 64 va ser substituït per l’ex del Llevant UD, Pedro Rios.

Els cedits valencianistes a primera divisió no van comptar amb la mateixa fortuna que Nando ja que l’únic que va ser protagonista titular va ser el porter cedit en el Rayo, Yoel Rodríguez. El gallec va debutar per fi com a jugador de Vallecas. Els de Jémez tenien una complicada visita al Madrigal que va acabar amb victòria grogueta per 2 a 1.

Sense ser titular però sumant 27 minuts de partit, Robert Ibáñez va enfrontar-se en la derrota del seu Granada davant l’Atlètic de Madrid. Altre company seu, valencianista, Salva Ruiz va quedar-se fora de la convocatòria de Jose Ramón Sandoval.

Per últim, altre que en les últimes setmanes no travessa el seu millor moment i ha perdut el seu lloc dins d’un Depor molt valent és Fede Cartabia. Novament l’argentí va quedar-se durant els 90 minuts a la banqueta sense ser una opció per a Victor Sánchez. Els gallecs empataren a 1 davant el Sevilla d’Unai Emery.