+  ACTUALITAT

Informe Cedits: Cap de setmana negre per als cedits valencianistes

Per Blanquinegres · 15 Febrer, 2016

Els diferents jugadors cedits del VCF no podran dir que este ha sigut un cap de setmana profitós. Dels 6 cedits, només 1 ha pogut sumar un punt. Fede Cartabia va poder ajudar a collir un punt al partit de dissabte entre Depor i Betis. L’argentí va entrar als 10 minuts de la 2a part per la lesió de Cani i va poder participar en el gol que posava el definitiu 2 a 2 entre gallecs i andalusos.

Yoel, no va tindre cap possibilitat en l’empat entre Sporting i Rayo Vallecano. Juan Carlos ha tornat a guanyar la partida al porter gallec que no sap el que es sumar minuts des del passat 9 de gener en la derrota del conjunt madrileny davant el Llevant. Altres noms que no sumen als plans del seu tècnic són Robert Ibáñez i Salva Ruiz. Sandoval continua tractant la delicada situació del conjunt sefardita amb jugadors més experimentats i tirant mà dels nous reforçaments com Ricardo Costa o Barral. D’esta forma ningú dels 2 valencianistes tingueren protagonisme en la contundent derrota del Granada davant la Reial Societat per 3 gols a 0.

En la derrota del Llevant davant l’Eibar (2-0), Lucas Orban ha debutat en el costat esquerre del conjunt blaugrana. L’argentí no ha pogut començar la seua nova etapa amb els d’Orriols amb una victòria tot i que va sumar els 90 minuts de joc. Per últim el Còrdova de Nando Garcia continua sense trobar el ritme que fins fa poc l’havia col·locat al més alt de la taula classificatòria. Tot i els 90 minuts del jove valencià, el conjunt de Jose Luis Oltra continua sense saber el que es guanyar per 4a jornada consecutiva. Esta volta derrota per 2 a 0 davant el Saragossa.