+  ACADÈMIA GLOVAL  VCF FEMENÍ  

Informe Acadèmia GloVal: La pluja ‘pot’ amb el Femení

Per Blanquinegres · 28 Septembre, 2015

Les inclemències atmosfèriques s’han fet un lloc dins de la rutina del cap de setmana dels equips de l’Acadèmia GloVal. Sobre tot, per al conjunt dirigit per Cristian Toro que va tindre que vore com el seu partit durava 15 minuts. El Femení es veia les cares enfront el Santa Teresa però al començar a caure pluja més pedra, el col·legiat de l’encontre va prendre la decisió de suspendre un partit que d’haver continuat podria haver sigut tota una batalla baix l’aigua.Femenino Lluvia

Imatge: VCF Play

Tot i les pluges que ahir van sorprendre a València, el Juvenil B si va poder acabar, sense cap contratemps, el seu partit corresponent a la jornada 4. Com l’oratge, el VCF Juvenil B va donar-se un grandíssim bany davant el Jove Espanyol al guanyar-li per 0 a 7 (Ferran Torres, Alex Esteso, Luismi, Samuel Saiz x2, Vicente Esquerdo x2). Una victòria que manté al ‘B’ blanquinegre líder invicte al seu grup 8 de la Lliga Nacional amb uns números que espanten; 13 gols a favor, 1 en contra.

El Juvenil A, per la seua banda, va tindre que vore avançar la seua jornada al divendres 25, ja que, demà dimarts a les 14h, ha de competir a la segona jornada de la Youth League davant l’Olympique de Lió. Així pues, el conjunt valencianista va tornar a la senda de la victòria després de la derrota patida la setmana passada davant l’Atlètic de Madrid. Amb el gol d’Alberto Gil, el grup d’Angulo s’imposava a l’Alcoyano en un gran duel disputat al grup 7 de la Divisió d’Honor.