+  ACADÈMIA GLOVAL  

INFORME Acadèmia GloVal: El Mestalla, tocat i afonat

Per Blanquinegres · 07 Desembre, 2015

El grup de Curro Torres va tornar a patir un colp molt molt dur com va ser la derrota contundent per 0 gols a 3 davant el FC Barcelona B. El duel era de moltes necessitats per ambdós conjunts però el valencianista no va poder fer més força per poder sumar en este atractiu duel de filials. Esta derrota continua deixant al Mestall al precipici de la taula classificatòria i fa també que la continuïtat de Curro Torres com tècnic del filial blanquinegre estiga en entredit.

En una situació ben diferent, els Juvenils del VCF continuen en una situació idíl·lica. El grup valencianista A va poder sumar un punt en el duel de la Lliga després d’empatar a 2 davant el Vila-Real. Este partit estava baix control valencianista però en l’últim minuts els groguets pogueren fer el gol de la igualada. La classificació es manté de la mateixa forma i Angulo deixa el seu lloc al Juvenil A amb tots els deures ben fets. Recordar que des d’ahir diumenge, l’ex jugador asturià forma part del cos tècnic de Gary Neville. El seu lloc l’ocuparà el que era tècnic del Juvenil B, Javier Sanchis.

Un Javier Sanchis que va poder acomiadar-se amb un triomf ben treballat davant el Juvenil de l’Huracán València. El resultat va ser de 3 a 0. El liderat al grup 8 de la Lliga Nacional continua sent blanquinegre i ara la defensa d’esta posició serà tasca per al nou tècnic del Juvenil B, Miguel Angel Ferrer Mista.