+  ACADÈMIA GLOVAL  

INFORME Acadèmia GloVal: El Femení recupera el somriure

Per Blanquinegres · 19 Octubre, 2015

Nova jornada de les plantilles de l’Acadèmia GloVal amb dos ensopegades dels juvenils en este cap de setmana que fan que deixen de ser els líders de les seues respectives lligues. El Juvenil A d’Angulo empatava a un gol al derbi davant Huracán València. Este empat junt a la victòria del Vila-Real fan que l’A es quede segon a la taula classificatòria darrere dels groguets per 1 punts. El futur més immediat del grup d’Angulo serà el dimarts al Puchades en la tercera jornada de la Youth League davant el Gent.

El B també va patir ahir davant el Tavernes Blanques. No va poder passar de l’empat a 1. Segona errada consecutiva del Juvenil B que veu com el B del Llevant obri una escletxa de dos punts. La pròxima setmana tindran la possibilita de torna a la senda de la victòria davant el Torre Llevant.

Qui sí ha deixat darrere les errades de les últimes setmanes ha sigut el grup de Cristian Toro. El VCF Femení, per fi, va poder sumar els 3 punts davant el Transportes Alcaine de Saragossa. 0-2, Ivana i Mari Paz Vilas van ser les protagonistes al partit. La pròxima setmana el rival del conjunt blanquinegre serà el seu rival més immediat a la classificació, l’Oiartzun KE.