La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València prop d’arribar a un acord amb Puma més enllà de 2024
,

El València prop d’arribar a un acord amb Puma més enllà de 2024

COMPARTIR

València i Puma es troben molt prop d’arribar a un acord per a ampliar la seua vinculació més enllà de l’any 2024. Puma va signar un acord llarg des de 2019 fins al pròxim 2024. Tant el València com Puma estan molt satisfets amb l’acord al qual s’ha arribat i per això porten des de fa ja mesos en plenes negociacions.

Ara mateix, mancant xicotets detalls, es troben totes dues parts molt prop de poder arribar a un acord, una cosa que seria molt beneficiós ja que quan va signar Puma amb el València el club qu es trobava en Champions i les condicions han *cabiado molt.

Les condicions econòmiques amb les quals es va tancar el primer acord entre les parts va garantir al club de Mestalla uns 20 milions per les cinc temporades. És a dir, uns quatre milions per curs, millorant en més del doble els menys de dos que pagava ADIDAS.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, al València es troben “encantats” i busquen novament un contracte de llarga duració. Durant estes últimes temporades, Puma ha realitzat dissenys individualitzats i exclusius per al València, una cosa que s’ha vist en l’els rècords de venda de samarretes que s’han emportat en aquests mesos.

Situació amb Cazoo

El club es troba en constant contacte amb Cazoo pràcticament diàriament per a tractar d’arribar a un acord “amistós”. Eixa és la paraula que repeteixen constantment, “amistós”, perquè no es vol arribar en cap cas a via judicial que retarde el procés diversos anys sense poder rebre el cobrament a curt termini. Cazoo també vol evitar eixa via.

Des del departament de màrqueting de l’Avinguda de Misser Mascó es veu molt complicat que la pròxima temporada es puga continuar vestint a Cazoo en la samarreta, per la qual cosa ara mateix eixa solució amistosa passa per una indemnització.

La postura del club continua sent fort perquè el problema el té Cazoo i hi ha un contracte damunt de la taula. No obstant això, segueix sense haver-hi acord entre totes dues parts encara que no hauria de retardar-se molt més.