Ilaix veu la cinquena groga i no estarà davant el Llevant

Per Miguel Castells · 20 Abril, 2022

El València va caure derrotat ahir per 2-0 davant el Vila-real a l’estadi de la Ceràmica a un partit on pràcticament ni es presentà a la primera part. El resultat al descans ja era el definitiu, però pogueren ser alguns gols més i Danjuma tingué la possibilitat de fer un hat-trick en mitja hora d’encontre, ja que el València estava pensant totalment en la final de la Copa del Rei d’este dissabte.

Reserva a futbolistes importants

Bordalás reservà a quasi tots els titulars, a excepció de Carlos Soler, que tampoc va fer molt acte de presència, ja que el conjunt blanquinegre va tindre molt poc la pilota. No obstant això, tot i que la majoria de futbolistes importants no eixiren d’inici, després alguns sí que tingueren minuts en la segona part, entre ells Ilaix Moriba, que va ser el protagonista dels segons 45 minuts de partit.

De penal a groga

A una jugada on pressionà el València en camp rival, Rulli no aconsegueix connectar amb Parejo i s’anticipa Ilaix. El migcampista del Vila-real contacta amb la seua cama, però l’àrbitre no assenyala penal i posteriorment trau la groga a Moriba per les protestes. Una groga que és la cinquena en Lliga des que arribà a finals de gener i que, per tant, significa un partit de sanció.

Es perd el derbi

Així, Ilaix no estarà al derbi de la Comunitat Valenciana davant el Llevant a un partit que pot significar el rebement als campions de Copa a Mestalla. El conjunt granota estarà jugant-se la salvació, mentres que el València a la competició domèstica no es juga absolutament res, ja que està a 10 punts de la setena plaça i tan sols queden 15 per disputar-se.