La millor informació del ValènciaCF en valencià

Iago Herrerín arriba a València passat de pes
,

Iago Herrerín arriba a València passat de pes

COMPARTIR

Després de la greu lesió de Jaume Doménech, el València ha pres la decisió de buscar un porter. Una de les raons era, perquè Gennaro Gattuso no vol tallar la progressió d’un porter del València Mestalla, ja que esta posició de porter és per a ser suplent de Giorgi Mamardashvili. 

6 quilos per damunt del seu pes

Segons acaba d’informar Tribuna Deportiva, Iago Herrerín ha arribat a entrenar al València amb sis quilos per damunt del seu pes. S’espera que per a estar al 100%, Iago Herrerín necessitaria entre tres i quatre setmanes per a poder estar en un pes òptim. 

Contracte d’un any

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València valora fer un contracte d’un any més un opcional a Iago Herrerín. A més, el porter basc tindria un dels salaris més baixos de tota la plantilla. Però la decisió del València estarà per a veure l’evolució del seu pes. 

Des del club consideren que Herrerín té un bon nivell per a tindre un rol secundari en el València CF. Com la idea del conjunt che és renovar a Jaume Doménech, no volen fer un contracte de llarga duració a Herrerín, ja que consideren que eixe rol és per al porter d’Almenara.