Hugo Guillamon, sancionat, no estarà davant la Real Societat

Per Miguel Castells · 08 Novembre, 2021

L’eufòric empat davant l’Atlètic de Madrid ha deixat una mala notícia de cara al pròxim compromís davant la Real Societat al Reale Arena (Anoeta). El jugador de la pedrera, Hugo Guillamon, no estarà disponible per a José Bordalás per sanció, ja que ahir va veure la cinquena groga de la temporada.

0 victòries si no està Guillamon

El nou ‘6’ del València tan sols s’ha perdut dos partits (tres si comptem que a la primera jornada va ser expulsat al primer minut del partit). Este mateix partit davant el Getafe el conjunt che va aconseguir la victòria per 1 a 0, però els altres dos que no va estar Guillamon l’equip no va passar de l’empat davant Granada i Mallorca.

El partit davant el Mallorca

A més a més, al partit davant el Mallorca a Mestalla el València va notar molt la seua absència. Racic no va ser capaç de millorar les seues prestacions i és per això que va ser substituït al descans, però no per Guillamon, sinó per Carlos Soler. Acte seguit, l’expulsió de Kang In va facilitar la remuntada.

Les seues millors actuacions

Guillamon este any s’ha consolidat amb actuacions de jugador top, com va ser el seu partit davant el Madrid, Athletic Club o el Vila-real, on va fer un golàs espectacular. El treball de Bordalás serà que la baixa per sanció de Guillamon es note el menys possible, però el rendiment que està oferint el ‘6’ del València és molt difícil d’igualar.