Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Hugo Guillamon parla en la roda de premsa de la selecció

Per Pablo Marquez · 15 Novembre, 2022

La selecció espanyola ja està concentrada en la Ciutat de Futbol de las Rozas per a preparar-se per al Mundial de Qatar. Luís Enrique va confirmar que arribaran al país oriental el dihuit de matinada. Per tant, estos dies entrenaran en Madrid.

Ara mateix, Hugo Guillamon i Koke han sigut els primers jugadors encarregats en participar en una roda de premsa. El jugador del València viurà el seu primer Mundial i ha atés als mitjans de comunicació en un moment molt especial per a ell.

Universitat

Compagine la universitat amb el futbol, de forma molt natural. Ara estic ficat en el tema Mundial. L’altre quan acabe això.

La seua posició

No em sorprén vindre a la Selecció com a central encara que jugue en el meu club com a migcampista. Luis Enrique sap que puc jugar en totes dues posicions però jo soc ací per a sumar.

La selecció

Hi ha molts joves en esta selecció, però hi ha veterans que ens ajudaran molt als quals som més joves. Veia el Mundial molt lluny però era un somni pel qual lluitar i així ho he fet. És un premi a tot eixe esforç que ara siga ací.

Gattuso

Gattuso em va cridar res més es va conéixer la llista. És un entrenador que té experiència mundialista i em va dir que ho disfrutara. Va ser una telefonada especial.