Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Guillamon es recupera de les seues molèsties al genoll

Per Pablo Marquez · 22 Novembre, 2022

La selecció espanyola continua treballant en Càtar per a preparar l’inici del Mundial. Després de la marxa de José Gayà, la plantilla de Luís Enrique ja pensa en el partit de demà davant Costa Rica on esperen sumar tres punts.

Luís Enrique recupera a Guillamon

Ara mateix, segons acaba d’informar la Cadena COPE, Hugo Guillamon s’ha entrenat amb la resta del grup per primera vegada des que la selecció està concentrada a Càtar. El futbolista del València ha superat les seues molèsties al genoll i està a les ordres de Luís Enrique per a este Mundial.

De fet, la recuperació de Guillamon ja és total i el migcampista està disponible per al partit de demà. Luís Enrique sempre ha destacat la polivalència de Guillamon. Per este motiu, i perquè ha treballat amb Rodri Hernández com a central, l’afició té dubtes sobre quina serà la posició de Guillamon en el camp.

Luís Enrique espera a Guillamon

A diferencia del cas Gayà, Luís Enrique sí que ha esperat a Hugo Guillamon i no l’ha canviat per un altre futbolista. La raó per la qual el tècnic asturià ha pres eixa decisió és perquè al centre de la defensa té més opcions que al lateral esquerre.